OMG. Ik ben zwanger! En nu? Gewoon THE baby essentials list checken

Uitzetlijst en alles wat je ECHT nodig hebt en ECHT handig is.

Als je voor de eerste keer zwanger bent, is dat altijd een momentje schrikken. Hoe blij je ook bent, je gedachten overdonderen je direct met honderden vragen en onzekerheden.

Milou, een van de twee eigenaresses van Witlof for kids, is kort geleden bevallen van haar 3de kindje. Ze herinnert zich de periode van haar eerste zwangerschap nog maar al te goed. De stortvloed aan informatie die over je heen komt en de vele ‘goedbedoelde’ adviezen. Voor je het weet heb je een container vol spullen aangeschaft waar je uiteindelijk de helft maar van gebruikt. Zelf had ze bijvoorbeeld 6 pakjes in maat 50 en kreeg ze een baby van 10 pond!

Wat heb je nu ECHT nodig, en wat is er ECHT handig? Om jou hierbij te helpen, heeft ze ‘THE baby essentials list’ samengesteld. Hierin vind je alles wat je nodig hebt, maar ook waar je allemaal aan moet denken. Dingen die je moet regelen, handige tips, de leukste trends en links naar de ‘things we LOF’!

Flesvoeding of borstvoeding. Hier lees je wat je daarvoor allemaal in huis moet hebben.

Alles wat je nodig hebt om je baby goed te kunnen verzorgen.

 

Het is belangrijk dat je kindje in een veilig opgemaakt bedje slaapt. Kijk hier om te zien wat je daarvoor nodig hebt.

 

 

Je kunt niet wachten tot je met je baby op pad kunt, en hem/haar lekker aan de buitenwereld kunt showen. De spulletjes die je onderweg nodig hebt en/of die handig zijn, vind je hier.

 

 

De eerste maanden verschoon je je baby erg vaak. Dan is het fijn om voor de geboorte alvast wat kleertjes in huis te hebben. Maar wat? Je leest het hier.

 

Leuk de babykamer inrichten! Maar wat heb je allemaal nodig?

 

Best veel geregel vóór de bevalling. Dus zeker ook wat leuke dingen voor jezelf toevoegen ;-)

 

Een aantal handige, fijne en leuke spulletjes die de zwangerschap en het moederschap wat aangenamer en leuker maken. Waaronder een paar leuke kraamcadeaus.

 

Het is fijn om ook beneden een knus en veilig plekje te hebben voor je kleintje. Een box met een lekker zacht boxkleed is handig om je baby eventjes in te leggen. Leuk weetje: in het najaar brengt Witlof for kids een limited edition boxkleed op de markt.

Deel dit bericht2 thoughts on “OMG. Ik ben zwanger! En nu? Gewoon THE baby essentials list checken

  1. Wat ontzettend leuk; een uitzetlijst voor als je kleine op komst is met hippe tips én links waar je deze spullen kunt vinden! Wat goed! Hier houden we van.

    Mijn vriendin en ik verwachten helaas nog geen kindje maar deze lijst op Witlofforkids ga ik zeker aanraden bij aanstaande ouders.
    Kom maar op met nog meer leuke info!
    Gr Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *