Witlof from… Esther

In deze allereerste ‘Witlof from you’ vertelt Esther Boeren waarom ze stiekem een beetje jaloers is op haar kleine meisje Vajènn.

In ‘Witlof from you’ schrijft elke maand één van onze klanten iets over zijn of haar ervaringen met Witlof for kids, en deelt leuke tips en inspiratiefoto’s. Deze maand Esther Boeren, met dochtertje Vajènn.

Naam:
Esther Boeren (instagramnaam @esstherb)

Hoeveel kinderen heb je:
Eentje.

Leeftijd van je kindje:
Een dochtertje, Vajènn Maan, van zes maanden oud.

Ledikantbeddengoed Moon zwart wit
Hoe heb je Witlof for kids ontdekt?

Tijdens mijn zwangerschap won ik via HappyCreations een hoeslaken van Witlof for kids, ik was direct verliefd!

Ledikantbeddengoed Moon zwart wit
Welk(e) Witlof for kids item(s) heb je aangeschaft en waarom?

Gezien ik een monochrome liefhebber ben past de collectie ‘Moon’ goed bij de kamer van Vajènn. Ook vind ik het design van de Moon-collectie ontzettend gaaf! Het hoeslaken was inmiddels al in ons bezit, dus wilde ik graag deze serie compleet maken. Inmiddels hebben we het speendoekje, aankleedkussenhoes en ledikantdekentje ook in ons bezit.

Heerlijk zachte aankleedkussenhoes om je kindje op te verschonen of aan te kleden. Voor elk standaard aankleedkussen. In een hippe zwart-witte print.
Nu de zon steeds vaker gaat schijnen, voegen we ook steeds wat meer roze toe in het kamertje van Vajènn, dit valt goed te combineren met de zwart-wittinten. Om deze reden hebben we de aankleedkussenhoes uit de ‘Little Lof misty pink’- collectie ook aangeschaft en ook deze collectie willen we graag compleet maken.

Hoe bevallen de artikelen?
De artikelen van witlof for kids zijn niet alleen ontzettend gaaf om te zien, ze zijn ook mooi van kwaliteit, netjes afgewerkt, voelen zacht aan en zijn ook nog eens veilig voor de allerkleinsten. Wij zijn groot fan!

Het zou leuk zijn als de Moon-collectie ook in het oudroze zou komen, dit design blijft stiekem ons favoriet. Wat mij betreft mag er ook een tweepersoonsdekbed komen van de Moon-collectie zodat wij zelf ook onder zo’n mooi dekbed kunnen slapen, want stiekem zijn wij heel jaloers op Vajènn.

Ledikantbeddengoed Moon zwart wit
Hoe kom jij aan je inspiratie voor de inrichting van de baby/kinderkamer?

Ons huis is licht, ruimtelijk maar vooral rustig . Dit creëerde ik door veel witte meubels aan te schaffen in combinatie met een laminaten vloer en houten keuken. Deze stijl wilde ik graag doortrekken naar de kinderkamer. Via Babypark [www.babypark.nl] viel mijn oog al snel op de kinderkamer van Kidsmill, witte meubels in combinatie met hout. Op Instagram ontdekte ik de zwart-wit trend en zo is mijn liefde voor monochrome ontstaan.

Heerlijk zachte aankleedkussenhoes om je kindje op te verschonen of aan te kleden. Voor elk standaard aankleedkussen. In een hippe zwart-witte print.
Welke kleuren/thema heb je gebruikt?

Het kamertje van Vajènn is een combinatie van de kleuren zwart wit en een klein beetje roze.

Wat is je favoriete winkel/webshop voor het inrichten van je baby/kinderkamer?
Als we het over de aankleding van het ledikantje hebben, is Witlof for kids zeker favoriet. Wanneer we het hebben over accessoires, zijn we een liefhebber van Storm&Loet. Zij verkopen erg leuke naamblokken, naamslingers, speelgoedkisten, opbergzakken, swaddles etc. Ook mag natuurlijk de collectie invulboeken van Kidooz niet ontbreken.

Heerlijk zachte aankleedkussenhoes om je kindje op te verschonen of aan te kleden. Voor elk standaard aankleedkussen. In een hippe zwart-witte print.
Welke Witlof for kids product zou je iemand cadeau doen?

Een speendoek is altijd goed en dus het meest geschikt om cadeau te geven.

Welke product mis je nog in de Witlof for kids collectie?
Een voetenzak voor de kinderwagen van Witlof for kids lijkt me erg tof om te hebben.

Ledikantbeddengoed Moon zwart wit
Wie zou jij willen nomineren voor de volgende ‘Witlof from you’?

Ik zou graag mijn zusje Lisanne Boeren (instagramnaam lis.anne.89) willen nomineren, want zij heeft ook spulletjes van Witlof for kids en een erg leuk kinderkamertje waarbij je direct kunt zien dat het een meisjeskamer is.

Witlof,
from Esther

Heb jij spulletjes van Witlof for kids aangeschaft voor je kleintje? En vind je het leuk om daar iets over te vertellen en anderen te inspireren? Stuur ons dan een mailtje en wie weet vind je jouw verhaal hier binnenkort!

Deel dit berichtOne thought on “Witlof from… Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *