Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Stel deze dan gerust via info@witlofforkids.com. Wij proberen je zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur een reactie te geven. Vragen die we vaker krijgen, zullen we hier met het antwoord erbij vermelden.

Wat is Tuck-Inn?
Het Tuck-Inn baby beddengoed van Witlof for kids heeft aan 1 kant elastiek in de hoeken, waardoor je een babyledikantje snel en makkelijk opmaakt en losliggend beddengoed voorkomt. Voor de wat oudere kinderen zijn er Tuck-Inn dekbedovertrekken, zodat zelfs de meest onrustige slapertjes hun dekbedovertrek niet losgetrapt krijgen. Klik op ‘Info & hulp – Hoe werkt Tuck-Inn zodat je in een paar seconden kunt zien hoe het werkt!

Hoe kan ik de zwarte kleur van de serie ‘Lof you to the moon and back’ zo lang mogelijk mooi houden?
Wij adviseren deze artikelen te wassen op maximaal 30 graden op een programma voor fijne was.

Hoe kan ik een ledikantje veilig opmaken?
Bij ‘Info & hulp – Veiligheid‘ staat beschreven hoe je een bedje veilig op kunt maken. Daarnaast kun je het instructiefilmpje bekijken op ‘Info & hulp – Opmaakinstructies (demofilmpjes)‘.

Hoe kan ik een ledikantje kort opmaken met het Tuck-Inn beddengoed?
In het instructiefilmpje op ‘Info & hulp – Opmaakinstructies (demofilmpjes)‘ kun je zien hoe je een bedje kort kunt opmaken met het Tuck-Inn beddengoed.

Zijn de Witlof for kids hoeslakentjes geschikt voor een Aerosleep matras?
In principe is een Aerosleep matras bedoeld voor kindjes die, als ze op hun buik rollen, nog niet terug kunnen rollen. Zo gauw een kindje dat goed kan (gemiddeld ergens tussen de 6de en 9de maand), zou je een gewoon lakentje op het matrasje kunnen leggen. Echter, veel ouders van kindjes die op hun buik slapen, geven de voorkeur aan een speciaal Aerosleep hoeslakentje. De Witlof for kids hoeslakentjes zijn van 100% poplin katoen.