Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Stel deze dan gerust via [email protected]. Wij proberen je zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur een reactie te geven. Vragen die we vaker krijgen, zullen we hier met het antwoord erbij vermelden.

Wat is Tuck-Inn beddengoed?
Tuck-Inn beddengoed van Witlof for kids heeft aan 1 zijde een elastieken rand, net als een hoeslakentje. Doordat je het beddengoed hiermee strak om het voeteneind van het matras kunt doen, kunnen dekentjes, lakentjes en dekbedovertrekjes niet losgetrapt worden. Bovendien maak je met Tuck-Inn een bedje in een handomdraai op. Klik op ‘Info & hulp – Hoe werkt Tuck-Inn zodat je in een paar seconden kunt zien hoe het werkt!

Wat zijn de voordelen van Tuck-Inn beddengoed?
1. Het beddengoed kan niet losgetrapt worden
2. Je maakt een bedje in een handomdraai (weer) op
3. Doordat het beddengoed strak om het matras sluit, voorkom je bij babybedjes een prop dekentjes onder het voeteneind van het matras. Zo liggen de beentjes van je kindje niet hoger dan het hoofdje en verminder je de kans op spugen

Hoe kan ik een ledikantje veilig opmaken?
Bij ‘Info & hulp – Veiligheid‘ staat beschreven hoe je een bedje veilig op kunt maken. Daarnaast kun je het instructiefilmpje bekijken op ‘Info & hulp – Opmaakinstructies (demofilmpjes)‘.

Hoe kan ik een ledikantje kort opmaken met het Tuck-Inn beddengoed?
In het instructiefilmpje op ‘Info & hulp – Opmaakinstructies (demofilmpjes)‘ kun je zien hoe je een bedje kort kunt opmaken met het Tuck-Inn beddengoed.

Zijn de Witlof for kids hoeslakentjes geschikt voor een Aerosleep matras?
In principe is een Aerosleep matras bedoeld voor kindjes die, als ze op hun buik rollen, nog niet terug kunnen rollen. Zo gauw een kindje dat goed kan (gemiddeld ergens tussen de 6de en 9de maand), zou je een gewoon lakentje op het matrasje kunnen leggen. Echter, veel ouders van kindjes die op hun buik slapen, geven de voorkeur aan een speciaal Aerosleep hoeslakentje. De Witlof for kids hoeslakentjes zijn van 100% poplin katoen.

Hoe kan ik de zwarte kleur van de serie ‘Lof you to the moon and back’ zo lang mogelijk mooi houden?
Wij adviseren deze artikelen te wassen op maximaal 30 graden op een programma voor fijne was.