Verzenden & bezorgen

We besteden veel zorg een aandacht aan onze producten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat deze in een perfecte staat bij je afgeleverd worden. PostNL is onze partner in het verzenden en het bezorgen van je bestelling.

Levertijd
In principe bieden wij je bestelling binnen 24 uur aan bij PostNL. Op het moment dat wij de bestelling hebben aangeboden bij PostNL ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace link. Op deze manier kun je je bestelling volgen. Over het algemeen kun je je bestelling (binnen Nederland) de dag erop al in huis verwachten.

Kies zelf het moment en plaats van bezorging
Via de Track & Trace e-mail die je ontvangt, kun je op de PostNL tracking site of via de app de dag en/ of tijd van de bezorging wijzigen. Dit kan vanaf het moment dat het pakket de eerste sorteerscan krijgt tot 06.00uur op de dag van bezorging. Vóór de bezorging kun je aangeven waar en wanneer je het pakket wil ontvangen. Ideaal als je een drukke agenda hebt! Komt het dan nog steeds niet gelegen? Dan kun je het eenvoudig bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie laten bezorgen.

De bezorger van PostNL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet thuis zijn tijdens de eerste bezorgpoging, dan ontvang je hiervan een bericht van PostNL. Je kunt vervolgens op de website van PostNL kiezen uit drie opties:

  • een nieuwe bezorgafspraak maken,
  • de bestelling bij de buren laten bezorgen,
  • of de bestelling bij een PostNL punt laten afleveren.

Mocht je geen gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt je bestelling de volgende bezorgdag weer aangeboden. Mocht je de bestelling dan weer niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een PostNL punt gebracht waar je het gedurende 2 weken af kunt halen voordat het weer retour wordt gestuurd naar Witlof for kids.

Verzendkosten
In Nederland
De verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95.

Europa en wereldwijd
De verzendkosten binnen Europa en wereldwijd zijn afhankelijk van het land en het totale gewicht en worden duidelijk kenbaar gemaakt op de betaalpagina van de webshop. Staat je land niet vermeld tijdens het bestellen? Stuur dan een email naar info@witlofforkids.com en vermeld hierin welke producten je graag wilt bestellen. Dan laten wij je weten wat de verzendkosten zijn.

Wat als het pakket beschadigd afgeleverd wordt?
Witlof for kids heeft haar vervoerder met uiterste nauwkeurigheid geselecteerd. Wanneer het toch voorkomt dat een pakket beschadigd afgeleverd wordt, vraag de bezorger dan hiervan een aantekening te laten maken. Daarnaast vragen we je de klacht ook bij ons te melden via info@witlofforkids.com.

Algemeen
Witlof for kids hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum.