Verzenden & bezorgen

We besteden veel zorg een aandacht aan onze producten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat deze in een perfecte staat bij je afgeleverd worden. PostNL is onze partner in het verzenden en het bezorgen van je bestelling.

Levertijd
In principe bieden wij je bestelling binnen 24 uur aan bij PostNL of DHL. Op het moment dat wij de bestelling hebben aangeboden, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace link. Op deze manier kun je je bestelling volgen. Over het algemeen kun je je bestelling (binnen Nederland) de dag erop al in huis verwachten.

Superschattig rugzakje van Witlof for kids - Gotta lof meAangepaste levertijden van 30 juli t/m 12 augustus
Tijdens de vakantieperiode komen we helaas wat handjes tekort. Bestellingen kunnen hierdoor wat langer op zich laten wachten. Als goedmakertje ontvang je daarom van 30 juli t/m 12 augustus deze leuke rugzak GRATIS bij je bestelling!

Verzendkosten
In Nederland – gratis boven 20 euro
De verzendkosten binnen Nederland zijn 3,95. Bestellingen boven 20 euro worden gratis verzonden.

Naar België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Frankrijk, Denemarken
De verzendkosten naar deze 6 landen bedragen 8,95.

Verzendkosten binnen de rest van de EU zijn 14,95.

Wereldwijd zijn de verzendkosten altijd 35 euro.

Wat als het pakket beschadigd afgeleverd wordt?
Witlof for kids heeft haar vervoerder met uiterste nauwkeurigheid geselecteerd. Wanneer het toch voorkomt dat een pakket beschadigd afgeleverd wordt, vraag de bezorger dan hiervan een aantekening te laten maken. Daarnaast vragen we je de klacht ook bij ons te melden via info@witlofforkids.com.

Algemeen
Witlof for kids hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum.