Witlof from… Lisanne

Door haar zus Esther meegesleurd naar de Witlof for kids stand op de Negenmaandenbeurs, maar inmiddels besmet met het Witlof virus. In deze ‘Witlof from you’ legt Lisanne uit waarom.

Door haar zus Esther meegesleurd naar de Witlof for kids stand op de Negenmaandenbeurs, maar inmiddels besmet met het Witlof virus ;-). In deze ‘Witlof from you’ legt Lisanne uit waarom.

In ‘Witlof from you’ schrijft elke maand één van onze klanten iets over zijn of haar ervaringen met Witlof for kids, en deelt leuke tips en inspiratiefoto’s. Deze maand Lisanne Felius-Boeren, met zoontje Jari en dochtertje Lauren.

Naam:
Lisanne Felius-Boeren (Instagramnaam: lis.anne.89)

Hoeveel kinderen heb je:
Twee.

Leeftijd van je kinderen:
Een zoontje Jari van 3 jaar en 5 maanden, en een dochtertje Lauren van 10 weken oud.

Tuck-Inn baby ledikantbeddengoed Little Lof Misty Pink oudroze
Hoe heb je Witlof for kids ontdekt?
Ik ben in aanraking gekomen met Witlof for kids door mijn zus Esther Boeren. Pas op de negenmaandenbeurs kreeg ik echt een idee waar jullie merk vooral voor staat. Een paar weken later won ik bij jullie een ledikant hoeslaken naar keuze. Sindsdien is mijn collectie behoorlijk gaan uitbreiden.

Welk(e) Witlof for kids item(s) heb je aangeschaft en waarom?
Ik ben fan van zwart wit, in combinatie met roze. Door deze kleurcombinatie oogt de kamer echt meisjesachtig en straalt het heel veel rust uit. Onze Witlof collectie bestaat inmiddels uit het hoeslakentje en dekentje Little Lof in de kleur Misty Pink. Deze prachtige set kunnen we afwisselen met het zwart wit hoeslakentje, dekentje en witte lakentje uit de Moon collectie.

Heerlijk zachte verschoonhoes om je kindje op te verschonen of aan te kleden. Voor elk standaard aankleedkussen. In een hippe oudroze print.
Hoe bevallen de artikelen?

Wij zijn enorm blij met de artikelen van Witlof for kids. Ze hebben niet alleen een super mooie uitstraling, maar zijn ook nog eens hip en super functioneel.

Heerlijk zachte verschoonhoes om je kindje op te verschonen of aan te kleden. Voor elk standaard aankleedkussen. In een hippe oudroze print.

Hoe kom jij aan je inspiratie voor de inrichting van de baby/kinderkamer?
Ons huis is al van begin af aan helemaal gestyled in de kleuren zwart en wit. Deze twee kleuren blijven altijd mooi en raak je nooit beu. Het was voor mij dus al snel duidelijk dat ook Lauren haar kamer als basis uit zwart wit zou bestaan. Om het helemaal af te maken hebben wij op Lauren haar kamer gekozen voor oudroze accessoires. De Moon collectie en de Little Lof Misty Pink collectie passen er helemaal perfect bij.

Heerlijk zachte verschoonhoes om je kindje op te verschonen of aan te kleden. Voor elk standaard aankleedkussen. In een hippe zwartwitte print.
Wat is je favoriete winkel/webshop voor het inrichten van je baby/kinderkamer?

Dat is een lastige, ik heb niet echt 1 winkel/webshop als favoriet. Tegenwoordig zie je heel veel shops die voornamelijk zwart/wit spulletjes verkopen. Ik ben, helaas voor mijn portemonnee, een prima klant van meerdere shops!

Het Tuck-Inn® baby ledikantbeddengoed heeft aan 1 kant elastiek in de hoeken waardoor het zonder plooien strak om een matrasje past. Voor een bedje van 60x120cm.
Welke Witlof for kids product zou je iemand cadeau doen?

De clutch van Witlof for kids. Erg hip en super handig voor al je kleine spulletjes of billendoekjes en pampers.

Welk product mis je nog in de Witlof for kids collectie?
Een hoes voor de Maxicosi of voor de autostoel. Zo kun je ook nog eens hip op reis.

Heerlijk zachte verschoonhoes om je kindje op te verschonen of aan te kleden. Voor elk standaard aankleedkussen. In een hippe oudroze print.

Wie zou jij willen nomineren voor de volgende ‘In de spotlight’?
Ik wil graag Chantal (@Chariko op instagram) nomineren, omdat zij altijd hele mooie foto’s maakt. Ze is erg creatief en zorgt dan ook altijd weer voor prachtige plaatjes. Ik ben groot fan van haar!

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *