Op patroon en kleur

Nooit meer losliggend beddengoed! En moeiteloos een bedje opmaken.

Pasgeboren baby’s slapen het grootste gedeelte van de dag, gemiddeld tussen de 16 en 20 uur. En ook als kindjes ouder worden, hebben ze nog flink wat uurtjes slaap nodig. Dan is het fijn om mooi en zacht beddengoed te hebben. De lakentjes, dekentjes en dekbedovertrekken van Witlof for kids zijn niet alleen van een hele mooie en zachte kwaliteit, de tijdloze designs geven de baby- en kinderkamer een lieve, stoere én/of trendy uitstraling. Bovendien heb je met Tuck-Inn beddengoed geen last meer van losliggend beddengoed en maak je een bedje in een handomdraai op. Bekijk hier de volledige collectie beddengoed en bijpassende accessories.

Nooit meer koude voetjes ’s nachts! Zelfs de meest onrustige slapertjes kunnen het Tuck-Inn® dekbedovertrek niet lostrappen! In een hippe warm roze print.
Het Tuck-Inn® wiegdekentje heeft aan 1 kant elastiek in de hoeken waardoor het zonder plooien strak om een matrasje past. Voor een bedje van 40x80cm. In okergeel met offwhite.
Heerlijk zachte aankleedkussenhoes om je kindje op te verschonen of aan te kleden. Voor elk standaard verschoonkussen. In een hippe grijsblauwe print.
Tuck-Inn babydeken Little Lof misty pink (oudroze)
Tuck-Inn ledikantdeken zwart wit
Tuck-Inn baby ledikantdeken Little Lof mint-offwhite

Leave a little lof everywhere you go - mint-offwhite

Het Tuck-Inn® gebreide ledikantdekentje heeft aan 1 kant elastiek in de hoeken waardoor het zonder plooien strak om een matrasje past. Voor een bedje van 60x120cm. In een warme roest kleur.