Witlof from… Fanny

Voor en door fans: Witlof from... Fanny

“In de zomer gebruikte ik ‘gewone’ lakentjes, en toen merkte ik écht verschil; die blijven gewoon niet zitten.” Fanny vertelt in deze Witlof from you over haar ervaringen met de Witlof for kids spulletjes die ze voor haar dochtertje Sophie aanschafte. Naam:
Fanny Donders

Hoeveel kinderen heb je?
Ik heb 2 kinderen. Maud is 4 jaar en Sophie is bijna 5 maanden.

Hoe heb je Witlof for kids ontdekt?
Op de 9 maanden beurs.

Welk(e) Witlof for kids item(s) heb je aangeschaft?
Op de beurs heb ik het roze Tuck-Inn dekentje en bijpassende hoeslaken gekocht. Later heb ik nog een bijpassende luieretui gekregen en de baddoek.

Voor en door fans: Witlof from... Fanny
Waarom heb je voor Witlof for kids gekozen?
Ik vind het zo’n leuk vrolijk merk. En het Tuck-Inn principe is ook ideaal.

Wat vind je handig/leuk/mooi/fijn aan de artikelen?
Ik vind de printjes zo leuk en vrolijk. En dat je het dekentje zo goed en makkelijk ‘vast’ kunt maken. Sophie trapt graag de dekentjes af, maar dat lukt met deze dus niet. Ook de baddoek vind ik heel fijn. Een soort badlaken maar dan van een stof die veel water opneemt en lekker groot is.

Voor en door fans: Witlof from... Fanny

Als je iets zou mogen veranderen aan een van de producten, wat zou dat dan zijn?
Ik zou het zo echt niet weten. Vind de producten die ik heb erg fijn.

Welke product mis je nog in de Witlof for kids collectie?
Een zomerdekentje! Sophie is in mei geboren en we hebben natuurlijk een erg warme zomer gehad. Heb het dekentje toen lange tijd niet kunnen gebruiken omdat het te warm was. Toen merkte ik echt wel verschil met ‘gewone’ lakentjes want die blijven gewoon niet zitten.

Welke kleur mis je nog in de Witlof for kids collectie? Of zou je bijv. een bestaand design in een andere kleur willen zien?
Ik vind de nieuwe okergele collectie erg mooi. Ben zelf ook wel weg van zalmroze.

Hoe kom jij aan je inspiratie voor de inrichting van de baby/kinderkamer?
Echt door van alles. Ik kijk op internet, in winkels, Pinterest, bij anderen.

Wat is je favoriete winkel/webshop voor het inrichten van je baby/kinderkamer?
Ook daarvoor kijk ik echt overal en is het net waar ik wat leuks tegenkom. Op de 9 maanden beurs ook veel leuke ideeën kunnen opdoen.

Welk Witlof for kids product zou je ouders/verzorgers aanraden en waarom?
Het Tuck-Inn dekentje. Echt ideaal!

Voor en door fans: Witlof from... Fanny
Is er nog iets anders dat je wilt delen over Witlof for kids?
Nee, ga vooral zo door ;-).

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *