Witlof from… Alex

Deze Witlof from you (eindelijk) een papa die zijn ervaringen met het Tuck-Inn beddengoed deelt! Benieuwd naar zijn oordeel? Je leest het hier.

Hoe leuk is dit! Deze Witlof from you (eindelijk) een papa die zijn ervaringen met het Tuck-Inn beddengoed deelt! Benieuwd naar zijn oordeel? Je leest het hier.

Naam:
Alex Korsman

Hoeveel kinderen heb je:
1 die rond rent en 1 in de buik van mijn vrouw. Onze dochter Noï is net anderhalf geworden en onze zoon wordt rond 30 maart geboren.

Tuck-Inn baby deken en hoeslaken Moon zwartwit
Hoe heb je Witlof for kids ontdekt?
Op facebook zagen we de tuck-inn dekentjes voorbij komen en het leek zowel mij als mijn vrouw een erg makkelijk systeem. We hebben vervolgens mee gedaan aan een actie en toen wonnen we vrijkaartjes voor de negenmaandenbeurs in februari 2016.

Welk(e) Witlof for kids item(s) heb je aangeschaft?
Op de negenmaandenbeurs hebben we na de demonstratie meteen het ledikanthoeslaken, het ledikantlaken en de ledikantdeken uit de MOON-collectie aangeschaft. Later kwamen daar nog de aankleedkussenhoes, speen/knuffeldoekjes, én alvast het junior dekbedovertrek bij (voor als Noï binnenkort grote zus wordt en een nieuw bed krijgt).

Heerlijk zachte verschoonhoes om je kindje op te verschonen of aan te kleden. Voor elk standaard aankleedkussen. In een hippe zwartwitte print.
Waarom heb je voor Witlof for kids gekozen?
Omdat het tuck-inn systeem heel makkelijk is, zelfs voor de mannen!

Hoe maak ik makkelijk een babybedje op
Wat vind je fijn aan de artikelen?
Een bedje is met dit tuck-inn systeem voor iedereen makkelijk, snel én strak opgemaakt. Daarbij vind ik de MOON-print echt waanzinnig gaaf. Al vind ik de nieuwe Fly High collectie ook onwijs tof, zowel voor jongens als meiden.

Als je iets zou mogen veranderen aan een van de producten, wat zou dat dan zijn?
Never change a winning team! Top product, niets meer aan doen.

Welk product mis je nog in de Witlof for kids collectie?
Een xxl tuck-inn dekbedovertrek voor ons bed.

Tuck-Inn baby deken en hoeslaken Moon zwartwit
Wie richt bij jullie de babykamer in en hoe komen jullie aan inspiratie?
Wij doen het echt samen. Zo heeft Noï een hele oude vintage kast uit Oost-Duitsland die ik online voorbij zag komen bij een zaak in de buurt. Ik liet hem zien aan mijn vrouw maar die was niet zo enthousiast van de foto. Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt bij die zaak en gevraagd of ik hem even kon reserveren. Vervolgens ben ik een paar dagen later met mijn vrouw naar die zaak gereden en daar was ze wel overtuigd en enthousiast. Verder haalt mijn vrouw inspiratie van Pinterest en laat mij vervolgens zien wat ze leuk vindt, daarna kiezen we samen de spullen uit. We zijn net verhuisd en nog druk met de verbouwing, dus zowel Noï haar kamer als die van de baby moeten we nog behangen en personaliseren.

Deze Witlof from you (eindelijk) een papa die zijn ervaringen met het Tuck-Inn beddengoed deelt! Benieuwd naar zijn oordeel? Je leest het hier.
Welk Witlof for kids product zou je ouders/verzorgers aanraden en waarom?
Het tuck-inn ledikantdekentje omdat hij het meest belangrijk is en het tuck-inn systeem op alle fronten benut. Zo zou je er ook een gewoon lakentje onder kunnen doen, al vind ik die minder prettig in opmaken. De deken is heerlijk zacht en warm en niet te vergeten van top kwaliteit.

Is er nog iets anders dat je wilt delen over Witlof for kids?
Onze dochter was eens zo ziek dat we haar ‘s avonds huilend en doorweekt van de rode bieten die we die avond gegeten hadden vonden in haar bedje. Kind onder de warme douche en het inmiddels roze beddengoed op 90 graden in de was. Stralend wit kwam alles er weer uit!

Misschien niet de goedkoopste spullen maar zeker wel kwaliteit, functionaliteit en slapen in stijl.

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *