Witlof from… Ydwine

Als moeder van 4 heeft Ydwine volop Witlof for kids producten ‘in-da-house’. Benieuwd welk item ze elke ouder aanbeveelt? Je leest het hier.

Als moeder van 4 heeft Ydwine volop Witlof for kids producten ‘in-da-house’. Benieuwd welk item ze elke ouder aanbeveelt? Je leest het hier.

Naam:
Ydwine Diks (insta: @ydiks)

Als moeder van 4 heeft Ydwine volop Witlof for kids producten ‘in-da-house’. Benieuwd welk item ze elke ouder aanbeveelt? Je leest het hier.Hoeveel kinderen heb je:
Ik ben een super-irritant trotse moeder van vier kinderen. Drie jongens (Dejua 14, Yehdu 11 en Nimh 7 maanden) en een meisje (Zhé 9).

Hoe heb je Witlof for kids ontdekt?
Via instagram en de leuke sites die ik ontdekte bij mijn laatste zwangerschap. Het viel me gelijk op dat er zo veel meer leukere en mooiere producten zijn dan toen ik zwanger was van de eerste drie. Via de gele flamingo, een Belgische site, heb ik Witlof for kids producten besteld.

Welke Witlof for kids items heb je aangeschaft?
De hoeslakens Moon en Little lof
Het Tuck-Inn ledikantlaken wit
De Tuck-Inn ledikantdeken Little lof mint
Het speendoekje Fly High Dusty Blue
De aankleedkussenhoes Moon
En voor de oudste het 1-persoons Tuck-Inn dekbedovertrek Moon

Als moeder van 4 heeft Ydwine volop Witlof for kids producten ‘in-da-house’. Benieuwd welk item ze elke ouder aanbeveelt? Je leest het hier.Wat vind je handig/leuk/mooi/fijn aan de artikelen?
Eerlijk gezegd heb ik de producten aangeschaft omdat ik ze erg mooi vind. Het is simpel maar toch anders, daar hou ik van! Mooie kleuren/combinatie van kleuren, patronen en vormgeving. De producten vind ik wel aardig aan de prijs maar omdat ze ook nog eens erg handig in gebruik zijn was het toch een reden om ze aan te schaffen. Vooral voor de oudste, hij is zwaar gehandicapt en gooit als hij wakker wordt alles uit z’n bed. Dus zijn Tuck-Inn beddengoed is ideaal en sindsdien laat hij z’n dekens gewoon in bed liggen.

Als je iets zou mogen veranderen aan een van de producten, wat zou dat dan zijn?
Qua vormgeving of kleur zal ik niet zo snel iets veranderen. Als de prijs iets gunstiger was geweest hadden ze alle vier het mooie beddengoed van Witlof for kids gehad.

Welke product mis je nog in de Witlof for kids collectie?
Nimh spuugt vanaf zijn geboorte erg veel, het zal een combinatie van allergie en reflux zijn maar daardoor heeft hij al een kussen in z’n bedje zodat hij iets hoger ligt. Ik had graag losse kussenhoesen van hetzelfde beddengoed willen bestellen.

Als moeder van 4 heeft Ydwine volop Witlof for kids producten ‘in-da-house’. Benieuwd welk item ze elke ouder aanbeveelt? Je leest het hier.Welke kleur mis je nog in de Witlof for kids collectie? Of zou je bijv. een bestaand design in een andere kleur willen zien?

Ik vind de bestaande collectie erg mooi als ik een kleur zou moeten verzinnen zou het grijs zijn. Lekker makkelijk overal bij te combineren.

Hoe kom jij aan je inspiratie voor de inrichting van de baby/kinderkamer?
Ik zoek veel op internet, Pinterest en instagram als ik iets wil veranderen in huis. Ik hou absoluut niet van standaard, maar pluk wel overal ideetjes vandaan.

Als moeder van 4 heeft Ydwine volop Witlof for kids producten ‘in-da-house’. Benieuwd welk item ze elke ouder aanbeveelt? Je leest het hier.Wat is je favoriete winkel/webshop voor het inrichten van je baby/kinderkamer?
De Gele Flamingo
Little Moustache
Boldbrands

Welk Witlof for kids product zou je ouders/verzorgers aanraden en waarom?
Absoluut de Tuck-Inn ledikantdeken! Die is zo heerlijk zacht! Ideaal, ik zou er zelf ook graag onder willen liggen.

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *