Het verhaal achter Witlof for kids

Jolanda Cornet en Milou Schoone, oprichters van Witlof for kids

Ben jij nieuwsgierig naar het verhaal achter Witlof for kids? Nathalie (Unicorn & fairytales blogger, blogger voor Zappy Ouders en lid van het streamteam van Netflix) vroeg het ons.

Wie zijn jullie?
Wij zijn Jolanda Cornet en Milou Schoone. Jolanda heeft als Communicatie Manager bij Philips gewerkt en Milou heeft een eigen kapsalon. De geboorte van onze kids en het ontbreken van bepaalde spulletjes op dit vlak, hebben ons geïnspireerd Witlof for kids op te richten. Een bedrijf dat slaap- verzorgings- en speeltextiel maakt dat het leven net wat makkelijker, maar ook een beetje sprankelender maakt.

Hoe zijn jullie op de naam Witlof for kids gekomen?
We hadden 3 A-4tjes met namen, waaronder ‘With love for kids’. Omdat we onze Nederlandse roots wilden laten doorklinken in de naam van ons bedrijf, kwamen we op Witlof for kids.

Wat maakt jullie bedrijf uniek?
Onze belofte aan consumenten:

We listen
And create
Witlof

Omdat we beide moeder zijn, praktisch ingesteld zijn en van mooie spullen houden, hebben we een goed gevoel van wat er anders of beter zou kunnen op het gebied van kwaliteit, stijl en/of gebruiksgemak. Daarbij werken we nauw samen met ouders, verzorgers en kinderen om onze plannen en ideeën te toetsen. Van honderden moeders/vaders/kids hebben we feedback gekregen waardoor we begin dit jaar (2016) onze eerste bijzondere en praktische collectie hebben kunnen lanceren: het Tuck-Inn beddengoed met daarbij een aantal leuke accessoires. Het Tuck-Inn lakentje, dekentje en dekbedovertrek hebben aan 1 kant elastiek in de hoeken waardoor het supermakkelijk is om het op te maken. Bovendien kunnen kindjes het niet lostrappelen.

Hebben jullie nog toekomstplannen?
We hebben ontzettend veel toekomstplannen! Zelf hebben we natuurlijk veel ideeën, maar we krijgen steeds meer vragen van consumenten om bepaalde producten te gaan ontwikkelen. Zo hebben we begin juni op speciaal verzoek van hen aankleedkussenhoezen gelanceerd. En zijn we nu bezig met de ontwikkeling van een Tuck-Inn peuterdekbedovertrek. De komende maanden en jaren zullen we onze collectie verder uitbreiden met nieuwe producten, kleuren, concepten en designs.

Vertel ons een weetje…
We hebben elkaar 8 jaar geleden leren kennen en hadden ondanks een leeftijdsverschil van 19 jaar (Jolanda is nu 46 en Milou 27) meteen een klik. Al snel daarna kregen we het idee om ooit eens samen een bedrijf te starten. Die droom is nu werkelijkheid geworden!

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *