Hoe werkt Tuck-Inn (demofilmpjes)

Nooit meer losliggend beddengoed! En moeiteloos een bed(je) opmaken met het Tuck-Inn beddengoed van Witlof for kids.
Nooit meer losliggend beddengoed! En ook het opmaken van een ledikantje wordt wel heel makkelijk met het Tuck-Inn systeem van Witlof for kids. In 2017 bekroond met de Baby Innovation Award, de Fabulous Mama & Family Consumer Award en de Internationale Consumer Award.

De 3 voordelen van Tuck-Inn beddengoed
Tuck-Inn beddengoed heeft aan 1 zijde een elastieken rand, net als een hoeslakentje. Doordat je het beddengoed hiermee heel makkelijk strak om het voeteneind van het matras kunt doen:
1. kunnen dekentjes, lakentjes en dekbedovertrekjes niet losgetrapt worden (dus geen koude voetjes en losliggend beddengoed);
2. heb je geen last meer van een prop dekentjes onder het voeteneind van het matras. Je voorkomt hiermee dat de beentjes van je kindje hoger liggen dan het hoofdje, wat de kans op spugen verkleint;
3. maak je een bedje in een handomdraai (weer) op.

Tuck-Inn beddengoed is verkrijgbaar voor wiegjes, ledikantjes, peuter- en 1 persoonsbedden.

Hoe je een babybedje snel en veilig opmaakt met Tuck-Inn beddengoed
In onderstaande demofilmpjes laat Milou – hier kort geleden bevallen van haar dochtertje Mex – je zien hoe je met Tuck-Inn® beddengoed een baby ledikantje makkelijk en veilig kunt opmaken.

Zo snel maak je een bedje op met Tuck-Inn! (real life en zonder nabewerking ;-))

Als je baby nog klein is, net als Mexie in onderstaande filmpjes, wordt geadviseerd het bedje kort op te maken. Hier zijn 3 manieren voor met Tuck-Inn.

3 manieren om een babybedje kort op te maken met Tuck-Inn beddengoed
Het is belangrijk dat je kindje het niet te warm of te koud heeft. Afhankelijk van de kamertemperatuur en de warmte van de deken, gebruik je de deken enkel of dubbel. Al onze dekentjes zijn getest op isolatiewaarde (TOG), zowel bij enkel als dubbel gebruik. Zo kun je snel zien hoe warm een deken is.

Als je baby pas geboren is en je wil de deken enkel gebruiken.

Als je kindje al wat groter is en je wil de deken enkel gebruiken. Trek de deken tot de gewenste lengte onder het matras.

Op koude dagen kun je de deken dubbel gebruiken. (Of, als je kindje al wat groter is, gebruik de deken dan enkel in combinatie met een slaapzak.)

Voor meer informatie over veilig slapen en de warmte van onze Tuck-Inn dekentjes, bezoek het hoofdstuk veiligheid op deze site, of ga naar www.veiligheid.nl/kinderveiligheid.